A márka ismertségének erősítése

Erősíti a márka megjelenését és ismertségét!

Professzionális

Az egyedi logózott ragasztószalag kiemeli a vállalkozást a versenytársak közül!

Biztonság

A logózott ragasztószalag megóvja termékét a lopástól!

Reklám

A nyomtatott ragasztószalag egyfajta mozgó reklám!

PP, Akril

Logózott, nyomtatott PP ragasztószalag

Ha prémium minőségű, logózott nyomtatott ragasztószalagot keresel, amelyek mind az ipar, mind a logisztika világában és a mindennapi használatban is jól működnek, akkor jó helyen jársz.

Magas minőségű egyedi logózott ragasztószalagot gyártunk, mely a kiválóan helytáll az ipari és logisztikai felhasználási területeken. Az akril PP ragasztószalagok kiváló teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak a csomagolási és szállítmánybiztosítási folyamatokban, legyen szó csomagokról, dobozokról vagy raklapokról.

Válts Te is logózott PP akril ragasztószalagra, kérj ajánlatot!

 • Leírás
 • Paraméterek
 • Felhasználás

Prémium minőségű nyomtatott ragasztószalag (PP, Akril)

Az akril ragasztóval ellátott PP alapanyagú nyomtatott ragasztószalagok az egyik leggyakrabban választott termékünk ügyfeleink körében, akik megbízható és tartós megoldásokat várnak tőlünk. Az akril ragasztóval készült logózott ragasztószalagok magas minőségű polipropilénből készülnek, amely ellenáll a nyúlásnak, ezáltal erős és tartós lezárását biztosítva minden csomagnak. Az általunk használt akril ragasztó vízbázisú, ami hosszantartó hatást és ragasztási hatékonyságot eredményez, ezért ezek a nyomtatott ragasztószalagok nagyra értékeltek különböző iparágakban.

Az akril PP logózott ragasztószalagok előnyei

Egyik kulcsfontosságú előnye az akril PP nyomtatott ragasztószalagoknak a magas ellenállás az időjárási viszonyok változásai ellen, mint a páratartalom vagy hőmérséklet-ingadozások. Ennek köszönhetően az akril ragasztóval ellátott egyedi logózott ragasztószalagokat hideg raktárakban és külső környezetben egyaránt lehet használni. Ráadásul az akril ragasztóval készült nyomtatott ragasztószalagok erősebbek más, piacokon kapható ragasztószalagoknál.

Kínálatunkban széles választékot talál akril PP logózott ragasztószalagokból különböző szélességekben, hosszúságban és akár alapanyagában színezve is, így könnyedén találhatsz olyan terméket, amely leginkább megfelel az igényeidnek.

Érdemes megemlíteni akril PP nyomtatott ragasztószalagjaink vonzó árait is, amelyek ideális megoldást nyújtanak egyszeri használattól kezdve a professzionális alkalmazásokig, ahol magas minőségi paramétereket követelnek meg.

Saját logós ragasztószalag gyártás

Nem szabunk határt a képzeletednek. A nyomtatott ragasztószalagok személyre szahatóak, így elhelyezheted rajta a céged logóját, elérhetőségét, vagy bármilyen feliratot, amely még hatékonyabbá teszi a csomagok azonosítását és biztosítását.

Próbáld ki az akril PP logózott ragasztószalagjainkat, amik minden szakmai normának és standardnak megfelelnek. Gyors megrendelési folyamatot és szakértői tanácsadást biztosítunk tapasztalt csapatunk részéről.

 • Nyomtatott arkil ragasztószalag alapanyaga: PP (polipropilén) – a legelterjedtebb és legkedvezőbb árú alapanyag
 • Nyomtatott ragasztó típusa: Akril – a legelterjedtebb típus, mely normál és hidegebb (nem hűtőházi) körülmények között is jó tapadást biztosít
 • Nyomtatott ragasztószalag méretei: 50, 75, 100 mm szélesség
 • Nyomtatott ragasztószalag hosszúság: 66 vagy 990 m
 • Nyomtatott ragasztószalag anyagvastagság: 28 mikron
 • Alapszínek: fehér, átlátszó (víztiszta), havanna barna
 • Speciális alapanyagában színes akril szalagok: zöld, piros, kék, citromsárga
 • Nyomtatási lehetőség: alapszínen kívül max. 3 szín választható, továbbá bármilyen háttérszín igényelhető
 • Tárolási, felhasználási körülmény: normál hőmérsékleten és zárt csomagolásban 12 hónap
 • Ideális eszköz a márkaismertség növelésére és a promóciós tevékenységekre
 • Exkluzív benyomást kelt a vásárlókban
 • Biztonsági funkciót is ellát, csomagja megnyitása egyértelműen látszik
 • Elősegíti a termékek gyors beazonosítását és a raktározási folyamatok optimalizálását
 • Leegyszerűsíti az ügyfelekkel való kommunikációt
Segíthetünk?

Gyakori kérdések

20+ év gyártunk már logózott, nyomtatott ragasztószalagot, így tapasztalatból tudjuk mik a leggyakoribb kérdések amik foglalkoztatnak. Ha valamire mégsem kapnál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az alapanyag, a felhasznált színek száma, valamint a ragasztószalag szélessége határozza meg a minimálisan rendelhető mennyiséget. Példaként, a népszerű PP Akril alapanyagból, egy szín nyomtatással a minimális rendelési mennyiség 36 tekercs.

A műanyagból (PP, PVC) és papírból készült logózott ragasztószalagok gyártásához eltérő technológiákat alkalmazunk, ami befolyásolja a felhasználható nyomtatási színek maximális számát is. Míg a műanyag alapú nyomtatott ragasztószalagokat legfeljebb három színnel tudjuk nyomni, addig a környezetkímélő papír alapú szalagoknál maximum csak két színt használhatunk. A logózott ragasztószalagon megjelenő nyomat hossza, amely ismétlődik, körülbelül 15 és 30 cm között mozog.

Az egyedi tervezésű nyomtatott ragasztószalagok esetében számtalan lehetőség kínálkozik, mivel gyakorlatilag bármilyen dizájnt rányomtathatunk a csomagolószalagra. Ennek ellenére vannak bizonyos alapvető szabályok, amelyeket a tervezés során érdemes szem előtt tartani. Tapasztalt grafikusunk minden lépésben készségesen áll rendelkezésre, hogy segítsen Önnek egy figyelemfelkeltő, igény szerinti nyomtatott ragasztószalag kialakításában.
Egy egyszerű, mégis hatékony megközelítés lehet a vállalati logó felvitele a ragasztószalagra, ami már távolról is könnyen felismerhetővé teszi a terméket. A logó tervezésekor ajánlott 1-2 színre korlátozni a választást a költséghatékonyság érdekében. Transzparens alapú ragasztószalag esetén a logó úgy tűnhet, mintha közvetlenül a dobozra lenne nyomtatva, míg fehér vagy havanna barna alapon extra kiemelést kap a design. A vállalati logó mellett gyakran érdemes a cég elérhetőségeit is felvinni a szalagra, mint a telefonszámot és a weboldalt. Azonban kerülni kell a túl sok és apró információ egyidejű elhelyezését, mivel ez rontja a termék távolról történő felismerhetőségét és átláthatatlanná teheti a dizájnt.

A nyomtatott ragasztószalag használata egy hatékony és költségtakarékos marketing megoldás lehet bármely vállalkozás számára, mivel minden egyedi logóval ellátott csomag potenciálisan számos új vásárlót érhet el a szállítás során, miközben a cég speciális akcióit vagy üzeneteit közvetíti. Az egyedi nyomtatású ragasztószalagok legnagyobb előnye, hogy folyamatosan növelik a vállalat ismertségét anélkül, hogy jelentős költségekbe kellene verniük magukat, különösen ha ezt összehasonlítjuk a nyomtatott csomagolódobozok árával. Ezek a ragasztószalagok ideálisak azon vállalatok számára, amelyek egyedülálló csomagolást szeretnének használni (például gyártók és e-kereskedelmi vállalkozások), de nem szeretnék a csomagolási költségeket jelentősen megemelni.

Továbbá, a nyomtatott ragasztószalag elősegíti a csomagok logisztikai azonosítását, ezáltal időt takaríthat meg a vállalat számára. Egy másik jelentős előnye, hogy a logóval ellátott ragasztószalag biztonsági zárként is funkcionálhat, mivel a csomag megnyitása után az egyedi nyomtatású szalag cseréje gyakorlatilag lehetetlen.

Miért érdemes

Nálunk gyártani a logózott ragasztószalagot?

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink segítik a megfelelő ragasztószalag alapanyag választásában és a grafikai tervezésben is!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésed és ragasztószalagod gyártásánál is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz logózott ragasztószalagot, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

A nyomtatott ragasztószalagokat átlagosan 10-15 munkanap alatt legyártjuk, hogy minél hamarabb tudd használni!

Megbízhatsz bennünk!

Ismerd meg vásárlóink véleményét!