A márka ismertségének erősítése

Erősíti a márka megjelenését és ismertségét!

Professzionális

Az egyedi logózott ragasztószalag kiemeli a vállalkozást a versenytársak közül!

Biztonság

A logózott ragasztószalag megóvja termékét a lopástól!

Reklám

A nyomtatott ragasztószalag egyfajta mozgó reklám!

Környezetbarát

Logózott, nyomtatott papír ragasztószalag

Ha fontos számodra is a környezetvédelem, akkor válaszd a logózott papír ragasztószalagokat. A papír ragaszószalagok nemcsak csomagolási célokra tökéletesek, hanem számos más alkalmazásra is kiválóan használhatók.

Környezetvédelmi szempontból előnyös választást jelentenek a papír ragasztószalagok, miközben a felhasználásuk könnyűsége és megbízhatósága is kiemelkedő. A papírból, akril ragasztóval készült logózott ragasztószalagjainkat különösen a csomagok és dobozok biztonságos lezárására ajánljuk.

Válts Te is logózott papír ragasztószalagra, kérj ajánlatot!

 • Leírás
 • Paraméterek
 • Felhasználás

Papír ragasztószalag, egyedi nyomattal

Papíralapú nyomtatott ragasztószalagjainkat kifejezetten azok számára fejlesztettük ki, akik fontosnak tartják a környezetvédelmet. Ezeket a logózott papír ragasztószalagokat maximum két színű nyomással, 50 mm szélességben és 50 méter hosszúságú változatban készítjük el. Kisebb tömegű kartoncsomagolások lezárására ideálisak, mivel könnyedén használhatóak a szokásos kézi adagolóeszközökkel.

A környezetbarát papír ragasztószalagok előnyei

A papír alapú ragasztószalagok természetes középbarna papírból készülnek, melyhez vízbázisú akril ragasztót adunk. Ez a típusú ragasztó különböző hőmérsékleti körülmények között - beleértve a normál és enyhén melegebb hőmérsékleteket, de nem hűtőházi használatot - is megfelelő tapadást garantál, amely a ragasztás után 2-4 órával éri el a végső záró erejét. Az akril alapú ragasztóval ellátott papír ragasztószalagok eltávolítása általában a kartonok felületének megrongálásával jár, nyomot hagyva a dobozokon.

Logózott papír ragasztószalag 

Kreativitásodnak nem szabunk határt! A nyomtatott papír ragasztószalagok teljesen testreszabhatóak, lehetővé téve, hogy vállalatod logóját, kapcsolatfelvételi adatait, vagy bármilyen üzenetet rányomtass, amivel növelheted a csomagok felismerhetőségét és védelmét.

 • Papír ragasztószalag alapanyaga: környezetbarát papír
 • Papír ragasztószalag ragasztó típusa: Akril – a legelterjedtebb típus, mely normál és hidegebb (nem hűtőházi) körülmények között is jó tapadást biztosít
 • Papír ragasztószalag méretei: 50 mm szélesség
 • Papír ragasztószalag hosszúság: 50 m
 • Papír ragasztószalag alapszíne:  barna
 • Nyomtatási lehetőség: alapszínen kívül max. 2 szín választható
 • Kiszerelés: 24 tekercs/karton
 • Minimum rendelési mennyiség: 5 karton (120 tekercs)
 • Tárolási, felhasználási körülmény: normál hőmérsékleten és zárt csomagolásban 12 hónap
 • Környzetbarát csomagzárást biztosít
 • Ideális eszköz a márkaismertség növelésére és a promóciós tevékenységekre
 • Környezettudatos gondolkodást tükröz a vásárlók felé
 • Biztonsági funkciót is ellát, csomagja megnyitása egyértelműen látszik
 • Elősegíti a termékek gyors beazonosítását és a raktározási folyamatok optimalizálását
 • Leegyszerűsíti az ügyfelekkel való kommunikációt
 • Hosszú ideig tárolható, nem veszít ragasztó képességéből
Segíthetünk?

Gyakori kérdések

20+ év gyártunk már logózott, nyomtatott ragasztószalagot, így tapasztalatból tudjuk mik a leggyakoribb kérdések amik foglalkoztatnak. Ha valamire mégsem kapnál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az alapanyag, a felhasznált színek száma, valamint a ragasztószalag szélessége határozza meg a minimálisan rendelhető mennyiséget. Példaként, a népszerű PP Akril alapanyagból, egy szín nyomtatással a minimális rendelési mennyiség 36 tekercs.

A műanyagból (PP, PVC) és papírból készült logózott ragasztószalagok gyártásához eltérő technológiákat alkalmazunk, ami befolyásolja a felhasználható nyomtatási színek maximális számát is. Míg a műanyag alapú nyomtatott ragasztószalagokat legfeljebb három színnel tudjuk nyomni, addig a környezetkímélő papír alapú szalagoknál maximum csak két színt használhatunk. A logózott ragasztószalagon megjelenő nyomat hossza, amely ismétlődik, körülbelül 15 és 30 cm között mozog.

Az egyedi tervezésű nyomtatott ragasztószalagok esetében számtalan lehetőség kínálkozik, mivel gyakorlatilag bármilyen dizájnt rányomtathatunk a csomagolószalagra. Ennek ellenére vannak bizonyos alapvető szabályok, amelyeket a tervezés során érdemes szem előtt tartani. Tapasztalt grafikusunk minden lépésben készségesen áll rendelkezésre, hogy segítsen Önnek egy figyelemfelkeltő, igény szerinti nyomtatott ragasztószalag kialakításában.
Egy egyszerű, mégis hatékony megközelítés lehet a vállalati logó felvitele a ragasztószalagra, ami már távolról is könnyen felismerhetővé teszi a terméket. A logó tervezésekor ajánlott 1-2 színre korlátozni a választást a költséghatékonyság érdekében. Transzparens alapú ragasztószalag esetén a logó úgy tűnhet, mintha közvetlenül a dobozra lenne nyomtatva, míg fehér vagy havanna barna alapon extra kiemelést kap a design. A vállalati logó mellett gyakran érdemes a cég elérhetőségeit is felvinni a szalagra, mint a telefonszámot és a weboldalt. Azonban kerülni kell a túl sok és apró információ egyidejű elhelyezését, mivel ez rontja a termék távolról történő felismerhetőségét és átláthatatlanná teheti a dizájnt.

A nyomtatott ragasztószalag használata egy hatékony és költségtakarékos marketing megoldás lehet bármely vállalkozás számára, mivel minden egyedi logóval ellátott csomag potenciálisan számos új vásárlót érhet el a szállítás során, miközben a cég speciális akcióit vagy üzeneteit közvetíti. Az egyedi nyomtatású ragasztószalagok legnagyobb előnye, hogy folyamatosan növelik a vállalat ismertségét anélkül, hogy jelentős költségekbe kellene verniük magukat, különösen ha ezt összehasonlítjuk a nyomtatott csomagolódobozok árával. Ezek a ragasztószalagok ideálisak azon vállalatok számára, amelyek egyedülálló csomagolást szeretnének használni (például gyártók és e-kereskedelmi vállalkozások), de nem szeretnék a csomagolási költségeket jelentősen megemelni.

Továbbá, a nyomtatott ragasztószalag elősegíti a csomagok logisztikai azonosítását, ezáltal időt takaríthat meg a vállalat számára. Egy másik jelentős előnye, hogy a logóval ellátott ragasztószalag biztonsági zárként is funkcionálhat, mivel a csomag megnyitása után az egyedi nyomtatású szalag cseréje gyakorlatilag lehetetlen.

Miért érdemes

Nálunk gyártani a logózott ragasztószalagot?

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink segítik a megfelelő ragasztószalag alapanyag választásában és a grafikai tervezésben is!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésed és ragasztószalagod gyártásánál is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz logózott ragasztószalagot, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

A nyomtatott ragasztószalagokat átlagosan 10-15 munkanap alatt legyártjuk, hogy minél hamarabb tudd használni!

Megbízhatsz bennünk!

Ismerd meg vásárlóink véleményét!