A márka ismertségének erősítése

Erősíti a márka megjelenését és ismertségét!

Professzionális

Az egyedi logózott ragasztószalag kiemeli a vállalkozást a versenytársak közül!

Biztonság

A logózott ragasztószalag megóvja termékét a lopástól!

Reklám

A nyomtatott ragasztószalag egyfajta mozgó reklám!

PVC, Kaucsuk

Logózott, nyomtatott PVC ragasztószalag

Ha nagy súlyú csomagok lezárásához extra erős és kivételes minőségű logózott ragasztószalagot keresel, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint fontos számodra a minőség és a tartósság, akkor jó helyen jársz.

Prémium minőségű egyedi logózott ragasztószalagot gyártunk, mely a kiválóan helytáll az ipari és logisztikai felhasználási területeken. A PVC ragasztószalagok azonnal kiváló és erős tapadást biztosítanak a csomagolási folyamatokban, legyen szó dobozokról vagy raklapokról.

Válts Te is logózott PVC ragasztószalagra, kérj ajánlatot!

 • Leírás
 • Paraméterek
 • Felhasználás

Prémium minőségű nyomtatott PVC ragasztószalag

A kaucsuk ragasztóval ellátott PVC alapanyagú logózott ragasztószalagok kifejezetten prémium terméknek számítnak, hiszen tökéletesek minden vásárlónak, akik számára a minőség, a tartósság és a megbízhatóság a legfontosabb. A kaucsuk ragasztóval készült logózott ragasztószalagok magas minőségű PVC alapanyagból és kaucsuk ragasztóval készülnek, kiválóan tapadnak sima és porózus felületekre egyaránt. Az általunk használt kaucsuk oldószeres ragasztó hosszantartó hatást és extra erős tapadást eredményez, ezért ezek a logózott ragasztószalagok nagyra értékeltek különböző iparágakban.
A jelentős hőmérséklet-ingadozások vagy a nedvesség negatívan befolyásolhatja a hagyományos csomagolószalagok tartósságát. A logózott PVC ragasztószalagok esetében ezzel már nem kell foglalkozni. A kiváló minőségű oldószeres kaucsuk ragasztó ellenállóvá teszi ezeket a csomagolószalagokat különféle külső tényezőkkel szemben.

Ismerd meg a kaucsuk ragasztót

A gumi alapú, kaucsuk ragasztóréteggel ellátott, logózott PVC ragasztószalagokat elsősorban akkor ajánljuk, ha azonnali és erőteljes tapadásra van szükség. A kaucsuk ragasztó széleskörűen alkalmazkodik különféle felületekhez, biztosítva a hosszan tartó lezárhatóságot. Bár az akril és hot-melt ragasztókkal szemben magasabb árkategóriába sorolható, a felárért cserébe rendkívüli teljesítményt és ragasztási tulajdonságokat kapunk. Azonnali, erős tapadással rendelkezik, kiválóan állja az idő próbáját, ellenáll a hőmérsékleti és páratartalmi változásoknak, valamint számos gyakori vegyszernek.

Miért kivételes a logózott PVC ragasztószalag

A PVC alapú nyomtatott ragasztószalagok egyik fő előnye, hogy képesek a súlyosabb kartondobozokat is egyszeri átfedéssel megbízhatóan lezárni. Ezenkívül mechanikai sérülés következtében a PVC ragasztószalag nem szakad tovább, így továbbra is megőrzi záróképességét.
Egy lehetséges hátrány, hogy a tekercsek gyártási költségei magasabbak, ami magasabb egységárat eredményezhet a ragasztószalag tekercsek esetében. Azonban, mivel a ragasztószalag felhasználása csökken, ez a költségnövekedés nem jelentős a teljes csomagolási költségeken belül.

Tartósság és rugalmasság

Az oldószeres PVC csomagolószalagjaink előállításához felhasznált alapanyagok magas minősége nemcsak rendkívül tartóssá, de rugalmassá is teszi azokat. Ezért kiválóan alkalmasak különböző formájú és méretű áruk csomagolására , valamint rakományok raklapon történő rögzítésére.
Függetlenül attól, hogy kézzel vagy csomagolószalag adagolóval dolgozol, az oldószeres PVC ragasztószalaggal a felhordás gördülékeny és hatékony lesz.

Saját logós ragasztószalag gyártás

Nem szabunk határt a képzeletednek. A nyomtatott PVC ragasztószalagok személyre szahatóak, így elhelyezheted rajta a céged logóját, elérhetőségét, vagy bármilyen feliratot, amely még hatékonyabbá teszi a csomagok azonosítását és biztosítását.

Próbáld ki az PVC logózott ragasztószalagjainkat, amik minden szakmai normának és standardnak megfelelnek. Gyors megrendelési folyamatot és szakértői tanácsadást biztosítunk tapasztalt csapatunk részéről.

 • Nyomtatott PVC ragasztószalag alapanyaga: PVC – Prémium alapanyag, erős tartást biztosít nehéz csomagok esetén is
 • Nyomtatott PVC ragasztó típusa: Kaucsuk, mely a létező legerősebb tapadást biztosítja. Használható normál szobahőmérsékleten, de kiválóan alkalmas hűtőházi felhasználásra is.
 • Nyomtatott ragasztószalag méretei: 50, 75, 100 mm szélesség
 • Nyomtatott ragasztószalag hosszúság: 66 vagy 990 m
 • Nyomtatott ragasztószalag anyagvastagság: 35 mikron
 • Alapszínek: fehér
 • Nyomtatási lehetőség: alapszínen kívül max. 3 szín választható, továbbá bármilyen háttérszín igényelhető
 • Tárolási, felhasználási körülmény: normál hőmérsékleten és zárt csomagolásban 12 hónap
 • Ideális eszköz a márkaismertség növelésére és a promóciós tevékenységekre
 • Exkluzív benyomást kelt a vásárlókban
 • Biztonsági funkciót is ellát, csomagja megnyitása egyértelműen látszik
 • Elősegíti a termékek gyors beazonosítását és a raktározási folyamatok optimalizálását
 • Leegyszerűsíti az ügyfelekkel való kommunikációt
Segíthetünk?

Gyakori kérdések

20+ év gyártunk már logózott, nyomtatott ragasztószalagot, így tapasztalatból tudjuk mik a leggyakoribb kérdések amik foglalkoztatnak. Ha valamire mégsem kapnál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az alapanyag, a felhasznált színek száma, valamint a ragasztószalag szélessége határozza meg a minimálisan rendelhető mennyiséget. Példaként, a népszerű PP Akril alapanyagból, egy szín nyomtatással a minimális rendelési mennyiség 36 tekercs.

A műanyagból (PP, PVC) és papírból készült logózott ragasztószalagok gyártásához eltérő technológiákat alkalmazunk, ami befolyásolja a felhasználható nyomtatási színek maximális számát is. Míg a műanyag alapú nyomtatott ragasztószalagokat legfeljebb három színnel tudjuk nyomni, addig a környezetkímélő papír alapú szalagoknál maximum csak két színt használhatunk. A logózott ragasztószalagon megjelenő nyomat hossza, amely ismétlődik, körülbelül 15 és 30 cm között mozog.

Az egyedi tervezésű nyomtatott ragasztószalagok esetében számtalan lehetőség kínálkozik, mivel gyakorlatilag bármilyen dizájnt rányomtathatunk a csomagolószalagra. Ennek ellenére vannak bizonyos alapvető szabályok, amelyeket a tervezés során érdemes szem előtt tartani. Tapasztalt grafikusunk minden lépésben készségesen áll rendelkezésre, hogy segítsen Önnek egy figyelemfelkeltő, igény szerinti nyomtatott ragasztószalag kialakításában.
Egy egyszerű, mégis hatékony megközelítés lehet a vállalati logó felvitele a ragasztószalagra, ami már távolról is könnyen felismerhetővé teszi a terméket. A logó tervezésekor ajánlott 1-2 színre korlátozni a választást a költséghatékonyság érdekében. Transzparens alapú ragasztószalag esetén a logó úgy tűnhet, mintha közvetlenül a dobozra lenne nyomtatva, míg fehér vagy havanna barna alapon extra kiemelést kap a design. A vállalati logó mellett gyakran érdemes a cég elérhetőségeit is felvinni a szalagra, mint a telefonszámot és a weboldalt. Azonban kerülni kell a túl sok és apró információ egyidejű elhelyezését, mivel ez rontja a termék távolról történő felismerhetőségét és átláthatatlanná teheti a dizájnt.

A nyomtatott ragasztószalag használata egy hatékony és költségtakarékos marketing megoldás lehet bármely vállalkozás számára, mivel minden egyedi logóval ellátott csomag potenciálisan számos új vásárlót érhet el a szállítás során, miközben a cég speciális akcióit vagy üzeneteit közvetíti. Az egyedi nyomtatású ragasztószalagok legnagyobb előnye, hogy folyamatosan növelik a vállalat ismertségét anélkül, hogy jelentős költségekbe kellene verniük magukat, különösen ha ezt összehasonlítjuk a nyomtatott csomagolódobozok árával. Ezek a ragasztószalagok ideálisak azon vállalatok számára, amelyek egyedülálló csomagolást szeretnének használni (például gyártók és e-kereskedelmi vállalkozások), de nem szeretnék a csomagolási költségeket jelentősen megemelni.

Továbbá, a nyomtatott ragasztószalag elősegíti a csomagok logisztikai azonosítását, ezáltal időt takaríthat meg a vállalat számára. Egy másik jelentős előnye, hogy a logóval ellátott ragasztószalag biztonsági zárként is funkcionálhat, mivel a csomag megnyitása után az egyedi nyomtatású szalag cseréje gyakorlatilag lehetetlen.

Miért érdemes

Nálunk gyártani a logózott ragasztószalagot?

Ingyenes tanácsadás

Szakértőink segítik a megfelelő ragasztószalag alapanyag választásában és a grafikai tervezésben is!

20+ év
tapasztalat

Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit a Te rendelésed és ragasztószalagod gyártásánál is alkalmazunk!

Mennyiségi kedvezmény

Minél nagyobb mennyiségben vásárolsz logózott ragasztószalagot, mi annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani!

Gyors
szállítás

A nyomtatott ragasztószalagokat átlagosan 10-15 munkanap alatt legyártjuk, hogy minél hamarabb tudd használni!

Megbízhatsz bennünk!

Ismerd meg vásárlóink véleményét!